Christopher Golden: Kemény motorosok – Bratva – A népszerű televíziós sorozat folytatása (P)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786158009782
Kiadó: Twister Média Kft.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 304
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

A mérföldkőnek számító Sons of Anarchy – Kemény motorosok című televíziós sorozat negyedik évadja után játszódó történetét Kurt Sutter, a széria vezető producere találta ki.
A klubtagság fele éppenhogy csak kiszabadult a Stockton állami börtönből, de a Galindo drogkartell máris a nyakukban liheg, így nem unatkoznak a motorosok. Jax Teller, a SAMCRO alelnöke mégis kénytelen egy másik problémával foglalkozni, amikor megtudja, hogy ír féltestvére, Trinity már hónapok óta az Egyesült Államokban tartózkodik – és az orosz Bratva-gengszterekkel lóg. Most azonban eltűnt, és Jax biztos abban, hogy ehhez az életét fenyegető maffiaháborúnak van köze. Jax – Chibs és Opie társaságában – Nevadába utazik, hogy megkeresse, és hazavigye testvérét. Trinity ugyan félig ír, félig viszont Teller, és ahol a Tellerek megjelennek, ott kő kövön nem marad.
"A Maffiózók óta nem uralta így a tévéképernyőt egy csapat izzadt, erőszakos vadállat…" (Rolling Stone) "Első osztályú… A mai napig az egyik legjobb tévésorozat." (Newsday) "Az egyik legjobb dráma a tévében." (Time) "Öt csillagból négy… A Sons csúcsra járatja a drámát." (New York Daily News)

Ár: 2 980 Ft