Budapest és környéke – Várostérkép – Várostérkép 1 : 21 500 – Belváros 1 : 11 500

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar; angol; német; francia
ISBN: 9789631362411
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 64
Kötésmód: hajtogatott
Tömeg: 500 g/db

A kiadvány két hajtogatott térképből és névmutatófüzetből áll. A teljes Budapestet és környezetét ábrázoló nagy térkép kétoldalas. A terület kettébontása lehetővé teszi, hogy kinagyítva, az atlaszokéhoz hasonló nagy méretarányban (1 : 21 500) jelenjen meg, jól olvasható nevekkel, jelekkel.
Az előoldalon a főváros lényegi része látható, Budaörstől a 3-as metró Kőbánya-Kispest végállomásáig. A hátoldal – nagy átfedéssel – Budapest középső és keleti részét ábrázolja, a Városligettől (vagy Keleti pályaudvartól) az M0-ás autóút keleti szakaszáig.
A vastagabb papírra nyomtatott belváros térkép Budapest turisztikailag fontos belső területét jeleníti meg könnyen kezelhető méretben, még nagyobb méretarányban (1 : 11 500). A közösségi közlekedés hálózata mindkét térképen a 4-es metró átadása utáni, legfrissebb állapotot ábrázolja. Házszámok és egyirányú utcák jelölése segíti az eligazodást.
A főváros piktogramokkal jelzett nevezetességeit, kulturális, oktatási, egészségügyi, sport- és egyéb intézményeit, valamint a közterületi neveket (utcákat, tereket, közöket stb.) külön névmutatófüzet segítségével lehet megkeresni a kerületek szerint színezett két térképen.

Ár: 2 990 Ft