Bryan Cogman: Trónok harca – Hivatalos filmkönyv

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789634972990
Kiadó: Szukits Kiadó
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 192
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 500 g/db

Életrajzok, a történet háttere és gyönyörű fotók, bámulatos képek, a fontos események összefoglalói, érdekes apróságok… Ez a könyv Westeros történelmének igazi kincseskamrája, rendszerezi a cselekmény szálait, világossá teszi a bonyolult összefüggéseket és a családfák segítségével bemutatja a legfontosabb szereplők egymáshoz való viszonyát. Új részleteket fed fel a szeretett vagy éppen gyűlölt karakterekről, múltjukról és motivációikról, valamint a történet sorsfordító pontjairól.
Ez a könyv minden részletet és összefüggést a helyére tesz. Ezen felül tartalmazza a sorozat szereplőinek és készítőinek beszámolóját arról, hogyan sikerült megteremteniük Westeros világát, megjeleníteniük George R. R. Martin epikus és hatalma fantasy történetét.
A hivatalos filmkönyv több száz fotót tartalmaz a karakterekről a Trónok harca világáról, a díszletekről, a jelmezekről. Interjúkat olvashatunk benne a főbb szerepeket játszó színészekkel továbbá beszámolókat a sorozat forgatásának legemlékezetesebb jeleneteiről. Minden Trónok harca rajongó számára kötelező darab.

Ár: 6 990 Ft