e-könyvek.com

Bánkuti Gabriella: Átváltozom, megcsinálom! -Egy profi fitneszvilágbajnok útmutatásai

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155609633
Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 216
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 530 g/db

Elég a kifogásokból, a két napig tartó diétákból és az újévi fogadalmakból! Ha te is feszesebb pofira, formásabb popsira vágysz, és búcsút intenél az "integetőizmaidnak", határozd el magad: Átváltozom, megcsinálom!
Hidd el, nem vagy egyedül: utadon Bánkuti Gabriella, öt fitnesz-világbajnoki érem tulajdonosa, Magyarország egyik legmenőbb személyi edzője fog végigkísérni. Gabi egészen az alapoktól, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenned, hogy olyan bomba formába kerülj, amilyet szeretnél. Segít, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb sportágat és a leghatékonyabb gyakorlatokat, és hogyan alkalmazd őket.
Megmutatja, milyen hozzávalókból készíthetsz egyszerű, mégis szuperegészséges ételeket és italokat, és azt is elárulja, milyen étrend-kiegészítőkkel érdemes táplálnod izmaidat. Átfogó életmódprogramjából kiderül, miként szüntetheted meg a narancsbőrt, hogyan győzheted le a torkosságod a nehéz napok alatt, és mit kell tenned, ha villámgyorsan formába akarsz kerülni egy randira, vagy ha vissza szeretnéd nyerni az alakod szülés után. Ismerkedj meg Gabi receptjeivel, praktikáival és kulisszatitkaival, hogy a változás valóban mélyre ható és gyökeres lehessen!

"Gabi közérthető és olvasmányos módon adja át ebben a könyvben az alakformálásal kapcsolatos tapasztalatait. Hitet és kapaszkodót ad mindazoknak, akik talán már elvesztek a témakört övező internetes információáradatban. Saját és vendégei példáján keresztül egyszerre motivál és gyakorlati tudást ad át, megmutatva, hogy a helyes táplálkozás és edzés mellett milyen alapvető szerepe van a hosszú távú tudatosságnak és kitartásnak a sikeres életmódváltásban!" (Dr. Zopcsák László, IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola alapítója)

Bánkuti Gabriella profi világbajnok, az egyik legkeresettebb hazai tréner, edzés- és táplálkozási tanácsadó. A Magyar Olimpiai Szövetség által kitüntetett paralimpiai erőnléti edző, rehabilitációs módszereit már az USA-ban és Japánban is sikerrel alkalmazzák. Kezdők, haladók és profi sportolók, nők és férfiak, egészséges és mozgáskorlátozott emberek százainak változtatja meg az életét.

Ár: 3 990 Ft

Exit mobile version