Bádonyiné Nagy Ilona – Nagy Ilona – Rákos Magdolna – Varga Magdolna: 12 próbaérettségi történelemből – Középszint-írásbeli A legújabb érettségi feladatsorok alapján!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789632615776
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 416
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

"Új próbaérettségi kiadványaink szerves folytatásai a Maxim Könyvkiadó elmúlt években megjelent sorozatainak, melyek segítségével hatékonyan felkészülhet a közép- és emelt szintű érettségi vizsga szóbeli és írásbeli részére.
A kötetek átdolgozásával a felhasznált szövegek tartalmi aktualizálására, frissítésére került sor, valamint igazodtunk az érettségi vizsga jogszabályi, tartalmi és formai kereteiben bekövetkezett változásokhoz. Ennek köszönhetően a kötetekben új feladatok is helyet kaptak, valamint az eddigieknél változatosabb szövegtartalom és feladattípusok igyekeznek kedvet csinálni a vizsgára való felkészüléshez. Az átdolgozás fő mintájául a legújabb érettségik szolgáltak, tehát a könyvek kiválóan használhatóak a vizsgákra való felkészülésben. A feladatokat ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. A kötetek végén minden feladat megoldása megtalálható." (a Kiadó)

Ár: 2 980 Ft