Az Orszem – A Felfold rettegett fiai

0
(0)

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Romantikus regenyek sorozat
Oldalszám: 384 oldal
Kotes: KEMENYTABLA, VEDOBORITO
ISBN: 9789636437312


William Wallace, a rettenthetetlen skot szabadsagharcos halott. Skocia az angolok igajat nyogi. Klanok ragadnak kardot klanok ellen. A remeny langja azonban meg nem hunyt ki. A skot Robert the Bruce ugy dont, a Felfold es a Hebridak legendas harcosaibol titokban megkiserli a valaha volt legkivalobb csapatot megszervezni, hogy egyesult erejuket felhasznalva szerezze meg a tront, es ezzel ismet kivivja Skocia fuggetlenseget.
Arthur Campbell kiveteles harcos. Pengeeles erzekeirol hires, es ha a helyzet ugy kivanja, felderitokent eszrevetlenul beszivarog barmely csapat allasai moge. Epp ezert Robert the Bruce kulonos feladattal bizza meg: ferkozzon az ellenseges MacDougall klan soraiba, amelynek vezetoje nem mas, mint Arthur apjanak kegyetlen gyilkosa. A sziveben bosszut forralo harcos azonban nem vart akadallyal talalja magat szemben egy mezszoke haju sziren vonja buvkorebe, aki tortenetesen a klanfonok lanya. A kozelgo haboru veszelye egymas karjaba sodorja oket, mig vegul a harcosnak el kell dontenie, mi a fontosabb szamara: a bosszu vagy a szerelem.
A Felfold rettegett fiai-sorozat harmadik darabjat tartja kezeben az olvaso: a rettenthetetlen harcosok es szerelmeik kalandos es buja tortenetei folytatodnak.

Ar: 2 796 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.