Anthony G. Morris – John Caldwell: Jégkorona – Vér és korona 1. (P)

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155228346
Kiadó: Cherubion Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 480
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 500 g/db

A száműzött de Vigorard fivérek – Zmed, Hmuda és Lenk – Drénia legrangosabb arkhon családjának sarjai hat éven át nincstelen zsoldosként tengődtek a kathír Khigraj kán seregében. Mindvégig arról ábrándoztak, hogy egyszer majd elégtételt vesznek alattomos féltestvérükön, Toharon, aki csalárdsággal semmizte ki őket az örökségükből. És most eljött az ő idejük, hogy valóra váltsák álmukat. A rég letűnt guarni faj egy nagyhatalmú entitásának támogatását élvezve hazatérnek otthonukba, hogy megküzdjenek igazukért – ha kell, akár egész Drénia és annak megcáfolhatatlan Törvénye ellenében is.
Sejtették, hogy nem lesz könnyű dolguk, ám azt nem, hogy ők is csak bábok egy a távoli jövőbe mutató hatalmi játszmában, s hogy olyasmibe keveredtek, amibe sosem szerettek volna. Semmi nem az, aminek látszik. Sőt, még a látszat is hamis. Éles pengék kellenek az egymásba fonódott szálak elvagdosásához.

A Vér és korona-sorozat első kötete két regényt és egy novellát tartalmaz, melyekből megismerhetjük a drén fivérek bosszújának történetét, a drén-zhíli háború kezdetét, és a de Vigorardok heroikus küzdelmét hatalmuk megszilárdításáért.

Ár: 3 990 Ft