Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak – "Utam a ráktól – a halál kapuján át – a valódi gyógyulásig"

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789632911519
Kiadó: Bioenergetic Kiadó
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 184
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 240 g/db

"Választhattam, hogy visszajövök-e vagy sem. Amikor rájöttem, hogy a mennyország egy állapot, nem egy hely, úgy döntöttem, visszatérek…"

Anita Moorjani spirituális útja a rákkal folytatott négyéves küzdelemével kezdődött. Testét elborították a rosszindulatú daganatok, az orvosok már csak néhány órát jósoltak neki. A szervei leálltak, amikor Anita egy különleges halálközeli élmény részesévé vált. A csodálatos utazáson felismerte saját lényének nagyszerűségét és betegsége valódi okát. Miután visszanyerte eszméletét, a teste bámulatos gyorsasággal felépült, s néhány héten belül a rák legkisebb nyoma nélkül hagyhatta el a kórházat.

"Tudtam, hogy ha a visszatérést választom, az orvosok a rák nyomát sem találják majd a testemben!
Hogyan lehetséges ez? Ekkor értettem meg, hogy a testem csupán a belső állapotom kifejeződése. Ha a belső önmagam tudatában van saját nagyszerűségének, a Mindenséghez való kapcsolódásának, a test visszatükrözi ezt, és gyorsan meggyógyul."

A hagyománytisztelő hindu család gyermekeként Hongkongban nevelkedett fiatal hölgynek sok konfliktust okozott, hogy a saját útját járva is igyekezet minden külső elvárásnak megfelelni. Félelmei, szorongásai végül súlyos egészségügyi problémákhoz vezettek. A halál küszöbén állva rájött, hogy képes meggyógyítani önmagát, és hogy az univerzum olyan csodák helye, amelyeket korábban elképzelni sem bírt.

Ár: 2 300 Ft