Andy Baron: A 0,07-es ügynök utolsó bevetése

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789630896368
Kiadó: Tuti Meló Kft.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 200
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Akarsz nevetni? Szereted az igényes humort és nem szeretnél lesüllyedni a legócskább, szakállas viccek szintjére?
Ha kedveled a régi idők kabaré jeleneteit és bohózatait, szereted Karinthy Frigyes humorát, illetve ha még a Monty Python-féle abszurd humort is csíped, akkor ez a könyv is Neked szól!
Ebben a kötetben a szórakoztatás legkedvesebb hagyományai kelnek életre, csupa új helyzetkomikum, csupa nyelvi lelemény! Ráadásul a jelenetek nagy része könnyen előadható; középiskolákban, színi körökben és más közösségi helyszíneken eljátszható. De ha csak arra van kedved, hogy elolvasd a 0,07-es, nagyon pipogya ügynök, vagy például Quantum Andor űrkalandor kalandjait, azzal is jól fogsz járni! A szerző évek óta rádiózik, Andy Baron művésznéven humoros és fantasztikus írásokat publikál. Ebben a könyvben olyan jeleneteket gyűjtöttünk össze, amelyekből már hangjáték is készült. Ezek a Civil Rádióban, a MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazinban hallgathatóak voltak.
A kedves, kacagtató jelenetekhez Fazekas Attila, a magyar képregény királya készített elbűvölő illusztrációkat.
Ha szeretnél a könyv írójáról és az ő alkotói közösségéről még többet megtudni, látogass a www.irjunk.hu honlapra, ahol a rádióműsorok ismétléseit is meghallgathatod!

Ár: 1 990 Ft