Andrzej Sapkowski: Vaják III. – Tündevér

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789638962218
Kiadó: PlayOn Magyarország Kft.
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 304
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 400 g/db

Az emberek, törpök, manók és tündék több mint száz esztendőn keresztül éltek békében egymás mellett. De ennek a békének vége, és a fajok ismét egymás ellen – és maguk ellen – harcolnak.
Ebben a viharos időben születik egy gyermek, akire a világ összes vajákja várt. Ciri a Cintrai Nőstényoroszlán, Calanthe királyné unokája. Különös hatalmakkal és még különösebb sorssal van megáldva, mert egy jövendölés Lángnak hívja őt: lángnak, amely örökre megváltoztatja a világot – jó vagy rossz irányba…
Ríviai Geralt, a vaják magával viszi Cirit a vajákok központjába, de Ciri egyáltalán nem hasonlít a többi tanítványhoz. Nem kell keresztülmenjen az átlagos vajákok számára a természetfeletti képességek eléréséhez szükséges mutációkon, amelyek gyakran kiirtják az érzelmeket és az emberi érzékenységet. Ciri valami egészen egyedülálló.
Ahogy a politikai helyzet egyre baljóslatúbbá válik, és a háború fenyegetése szinte már kézzel fogható a vidéken, Ciri megtanulja a hatalmát azok támogatására használni, akik szembeszállnak a gonosszal. De több segítségre van szüksége, mint amennyit a vajákok adhatnak neki: amint Geralt és ő elhagyják a vajákok központját, olyasvalaki veszi üldözőbe őket, aki pontosan érti a prófécia tartalmát – és pontosan tudja, mire képes Ciri.
Lehet, hogy Geralt ezúttal ellenfelére akad?
A Játékszoftver
A "The Witcher" a vizuálisan sokkoló és különleges akciót az epikus, tartalmas és izgalmas történetmeséléssel ötvözi. A játék az Andrzej Sapkowski lengyel bestseller író alkotta világban játszódik. Geralt, a legendás witcher egy olyan harcos, akit gyermekkorától fogva a harcra neveltek, egyfolytában mutációknak és próbáknak vetették alá, melyek végül teljesen átformálták a testét és elméjét. Szörnyek pusztításából él, s egy olyan testvériség tagja, melyet még nagyon régen azért alapítottak, hogy megvédje az embereket a strigáktól, vérfarkasoktól, élőholtaktól és más egyéb szörnyek seregétől.

Ár: 2 990 Ft