Andrew Cohen – Brian Cox: Az univerzum csodája: az ember – Hol vagyunk? Egyedül vagyunk? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt? Mi lesz a jövőnk?

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789632521008
Kiadó: Akkord Könyvkiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 336
Kötésmód: kemény kötés
Tömeg: 780 g/db

Ez a mű az emberi lét néhány alapvető kérdését ragadja meg, amelyeket az emberiség megfogalmazott, és amelyeken keresztül megpróbáljuk megérteni saját természetünket éppúgy, mint a Világegyetemet, amelyben élünk. Kihasználva az emberi gondolkodás végtelen szabadságát, a szerző felderíti mai tudásunk roppant mélységét, miközben azt is végiggondolja, kíváncsiságunknak köszönhetően meddig juthatunk el a jövőben. Bemutatja, hogy az idő, a fizika és a kémia összjátékának eredményeképpen miként jött létre egy olyan teremtmény, amelyik képes rácsodálkozni saját létezésére, és csillapíthatatlan vágyat érez, hogy megértse, honnan jött, miért képes erről gondolkodni, és merre tart — ha egyáltalán tart valamerre.

A könyv a BBC nagy sikerű tévésorozatát egészíti ki.

Brian Cox professzor, részecskefizikus, a Manchesteri Egyetem professzora, a Brit Birodalom Rendje lovagrend tisztje, valamint a világ jelenlegi egyik legnagyobb szabású kísérletének, a svájci nagy hadronütköztető ATLAS kísérletének kutatója. A közvélemény elsősorban a BBC népszerű ismeretterjesztő filmsorozatainak előadójaként ismeri. 

Ár: 3 990 Ft