Allison Mitchell: A mániákus anyuka tanácsai – Nyugodt anyuka és együttműködő gyerekek

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155368356
Kiadó: Roland Toys
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 214
Kötésmód: ragasztott kötött
Tömeg: 500 g/db

"A mániákus anyuka tanácsai című kiadványunk egy remek segítőtárs a nyugodt anyaság megteremtésében – ez a könyv lépésről lépésre tanítja meg, hogyan alkalmazkodj és cselekedj a leghihetetlenebb helyzetekben is. Mindezt csupán 7 hét alatt teszi, követve a szerző által leírt 7 egyszerű lépést, a "Szülői Siker Spirálszerű Modelljén".
– Állítsd fel céljaidat! Nagyon fontos, hogy elhatározd, min szeretnél változtatni, képzeld el azt dolgot és keményen dolgozz érte.
– Légy megértő! Ez egy nagyon fontos tulajdonság, legfőképp, amikor a gyerekeiddel való jó kommunikációról van szó.
– Tanuld meg értékelni a gyermekedet! Ez a dolog nagyon jó hatással lesz az önbizalmára, ezen keresztül a viselkedésére és a szülőkkel való jó kapcsolat kiépítésére.
– Szánj elegendő időt arra, hogy kellőképp figyelj a gyermekedre, és tanuld meg meghallgatni, ha azt szeretnéd, hogy Ő is hallgasson rád!
– Légy kreatív! Nagyon fontos, hogy egy anyuka mindig találjon megoldást a konfliktusok elkerülésére, és amennyire lehetséges, a család minden tagja elégedett legyen.
– Tanítsd meg a gyermeked, hogy fegyelmezett legyen, és vállalja tettei következményét – mindezt nem büntetéssel fenyegetve, vagy jutalom fejében!
– Oszd be a lehető legjobb módon a családoddal eltöltött időt – ennek következményeképpen felfedezed majd, hogy több időd van családodra és megtanulod értékelni az együtt töltött idő minden egyes pillanatát!

Próbáld ki ezt a 7 egyszerű lépésből álló programot és tapasztald meg a családodban végbemenő pozitív változásokat!" (a Kiadó)

Ár: 2 495 Ft