Akaratero-oszton – Miert fontos? Hogyan mukodik? Hogyan erositheto?

0
(0)

Oldalszám: 304 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789639718777


‘Az akaratero a sikerhez vezeto ut egyik kulcstenyezoje, az IQ-nal is fontosabb az iskolai teljesitmeny es a munkahelyi elomenetel szempontjabol. Az elmult evek kutatasai ramutattak, hogy az onuralom kepessege az agyi aramkorokbe kodolt osztonszeru mukodes, amelynek az ember immar tobb tizezer eve hasznat veszi az evolucios kihivasok kozepette. Modern tarsadalmunkban a kitartas, a kiserteseknek valo ellenallas, a megfontolt cselekves visz elore nap mint nap a celjainkert dolgozva, legyen szo edzesterv betartasarol, egy karos szokas hatrahagyasarol, karrierepitesrol vagy szulokent turelmunk noveleserol.
Kelly McGonigal kutato pszichologus, aki nagy sikert aratott a Stanford Egyetemen Az akaratero tudomanya kurzussal, egy olvasmanyos es sok tapasztalatot magaba surito kotetben adja kozre a tema legfrissebb vizsgalati eredmenyeit es a gyakorlatban bevalt szamos onkontroll-fejleszto gyakorlatot. Segit abban is, hogy onismeretunkre es az onmagunkkal valo egyutterzesre tamaszkodva kivedjuk a csabitasokat es felalljunk egy-egy botlas utan. A befektetett energia busasan megterul: testi-lelki mukodesunk kiegyensulyozottabba valik, feladataink teljesiteseben jobb eredmenyeket tudunk felmutatni, mindez pedig megnoveli hatekonysagerzesunket.
”Valasszon ki egy olyan kihivast, amely vegigvezeti az akaratero tudomanyan. Utana talalkozzunk az elso fejezetben, ahol egy idoutazasra hivom, hogy kinyomozzuk, honnan is jon az a dolog, amit akarateronek nevezunk – es hogyan tudjuk jobban munkara birni.” /A szerzo/’

Ar: 2 975 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.