Adrian Mole – Cappuccino evek

ADRIAN MOLE sorozat
Oldalszám: 296 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789636892395


Kedves Ms Bridget Jones! Olvastam maganugyeit az Independentben, ezenkivul tavoli ismeretsegben allunk, a Nagy Zabalas konyhafonoke Peter Wad alkalmazottja vagyok. Hadd vagok rogton a kozepebe. Tizenharom es valahany eves korom ota naplot vezetek, mely meggyozodesem szerint igenyt tarthat a nagykozonseg,valamint a szociologusok es a jovendo torteneszeinek erdeklodesere is. On hogyan publikaltatta naploit? Halas lennek, ha irna nekem, vagy felhivna a Nagy Zabalas telefonszaman, es akkor megbeszelhetnenk egy talalkozot, ihatnank egy kavet (vagy egy pohar feherbort).
Tisztelettel: A.A. Mole U.I.: Nemdohanyzo vagyok
A harmincas eveiben jaro Adrian tovabbra is aggodik: Valhat meg belole jo apa? Csak atveres a Viagra? Miert nem akarja a BBC megfilmesiteni az o sorozatgyilkosrol szolo komediajat, A feher furgont?
Belsosegekre specializalodott, unnepelt konyhafonokkent, szingli szulokent es szuzessegi fogadalmat tett regenyirokent vajon megleli-e a beteljesulest, amire vagyik? Vajon Blair Szep Uj Nagy Brittanniajaban van-e helye Adrian Mole-nak?

Ar: 1 691 Ft