Adrenalin

0
(0)

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Oldalszám: 370 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155235504


Sam Capra almodni sem tudna maganak boldogabb eletet. A CIA nagy jovo elott allo, fiatal ugynokekent Londonban dolgozik. Felesegevel, Lucyvel elso gyermekuket varjak, van egy csodalatos otthonuk, es halalosan szerelmesek egymasba. Mindenuk megvan – hogy aztan egyetlen pillanat alatt mindent elveszitsenek… Egy napsutotte oszi reggelen az idillinek tetszo londoni hetkoznapok varatlan fordulatot vesznek: Lucyt elraboljak, a fiatal ugynok pedig egy veres merenylet elso szamu gyanusitottjava valik a CIA szemeben. Miutan sikerul megszoknie, Sam az idovel versenyt futva probalja megmenteni elrabolt feleseget. Am nincs konnyu dolga. Ahhoz, hogy kozelebb tudjon ferkozni titokzatos es konyortelen ellensegehez, be kell epulnie egy nemzetkozi bunszervezetbe. Sam hamarosan rajon, hogy mindaz, ami tortent, csupan a kezdete volt egy ordogi tervnek, es nincs mas valasztasa, hosse kell valnia, ha meg akarja akadalyozni, hogy artatlan emberek tucatjai haljanak meg.
„Kokemeny es porgos thriller, szereploi megsem elnagyolt, papirmase akciohosok, hanem hus-ver emberek. Egyszeruen nem birtam letenni.” Charlaine Harris, a True Blood-konyvek szerzoje
„Az elso mondattol kezdve beszippant.” Eric Van Lustbader, a Bourne-sorozat iroja
„Sam Capra a tokeletes hos – kemeny, okos, tiszta szivu, es nehez megolni.” Lisa Unger
Jeff Abbott szamos dijat nyert krimijeivel, az akcio-thriller mufaj nagymesterenek tartjak. A vilagszerte millios peldanyszamban elkelt Adrenalin a tizenkettedik regenye es egyben a Sam Capra-sorozat elso kotete.
„Alig hallhato hang ebresztett fel. Nem mozdultam. Lepes zajat hallottam, majd egy becsukodo ajto halk kattanasat. En voltam a csali, es valaki horogra akadt. A fulemet hegyeztem, vartam a kovetkezo lepes hangjat. Nem hallottam. Nagyon ovatosan kiszalltam az agybol, a parnat a takaro ala dugtam, a sajat helyemre, majd labujjhegyen az ajto mogotti sarokba lopakodtam. Lassan – amilyen lassan az ajtok nyilnak a legfelelmetesebb remalmokban – kinyilt az ajto. A zsanerok nem nyikordultak meg. Vartam. A holdfeny nem vilagitotta meg elozekenyen a gyilkos vagy az aldozat arcat, mint a filmekben, a haloszobamban gyakorlatilag teljes sotetseg uralkodott. Azutan apro villanas latszott, majd egy letompitott hangu lovedek csapodott sziszegve a matracba.”

Ar: 2 499 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.