Adam asszonyai

Oldalszám: 248 oldal
Kotes: karton
ISBN: 9786155418952


Adam es Magda harmonikus hazassagban elnek tobb mint husz eve. Fiuk, Gabor mar felnott. Egy napon Adam eleteben feltunik a fiatal Fruzsina. A ferfi egyre kozelebb kerul ifju kolleganojehez, akivel vegul egymasba szeretnek. Adamot marasztalja a Magda nyujtotta biztonsag, a kozosen atelt evek, ugyanakkor vonzza az uj, egesz lenyet felpezsdito szenvedely. A harom szereplo sodrodni kezd. Vajon boldog lesz-e barmelyikuk is?
A tortenetben fontos szerepet jatszik egy masik fiatal lany, aki husz evvel kesobb a naplojaban tekint vissza az esemenyekre. O Patricia, Adam es Fruzsina lanya. Feltestverevel, Gaborral ovatosan kozeledni kezdenek egymashoz. Sikerul-e egymassal oszinte kapcsolatot kialakitaniuk?
RADOS VIRAG a tole megszokott lelektani erzekenyseggel, hosei erzeseit bemutatva szovi a tortenetet. Nem itelkezik, hanem tukrot tart az olvaso ele: mit tennel, ha veled is megtortenne?
„Fruzsina odament, es agaskodva probalta lehalaszni a kotetet.
– Varjon, majd en – ugrott melle Adam. Bar a lany sem volt eppen alacsony, a ferfi jo fel fejjel magasabbnak bizonyult nala. Adam orrat ismet megcsapta a samponillat, es meg valamie. Ez a szag kicsit fanyar volt, de kellemes es vonzo. – Nem parfum – gondolta a ferfi. Hat akkor mi? Rajott, a lany borenek illatat erzi. Ha meg szorosabban egymas melle allnanak, akar… – Eh, miket fantazialok en itt ossze? – intette magat. – Meg a vegen megkergulok egy fiatal notol.
Ahogy mindketten a konyv utan nyujtozkodtak, a kezuk osszeert. Adam zavarba jott. A lany halkan szabadkozott:
– Bocsanat, Bollok ur.
– Ugyan…– mondta a ferfi, majd atnyujtotta a konyvet. – Parancsoljon. Remelem, tetszeni fog. Aztan szamoljon be rola, talalt-e benne valami hasznosat.
Fruzsina biccentett, es a kotettel a kezeben, neman tavozott. Adam elgondolkodva, sokaig allt a polc mellett, es csak bamult az ajtora.”

Ar: 2 499 Ft