Ablak a vegtelenre – Beszelgetes a hitrol

0
(0)

Oldalszám: 260 oldal
Kotes: kemeny kotes
ISBN: 9789632278322


Senki nincs zsakutcaban, nincs olyan elet, amelyre az Isten azt mondana, hogy elveszett, ezen mar nem lehet segiteni.
Csaba testver
Bojte Csaba atya olyan gyakorlati es sokszor eletbevago kerdesekre valaszol, melyekkel szembesulve neha meg a vallasukat gyakorlok is elbizonytalanodnak, nem talaljak a szavakat, hogyan lehetne akar sajat maguknak, akar a kereso embereknek vagy a hitukben megerositesre vagyoknak ertheto es befogadhato feleletet adni.
Erdo Peter biboros
Csaba testver nemcsak angyali turelemmel, hanem remek humorerzekkel fogadja az egyhaz buneit es mulasztasait, olykor vaskalapos velekedeseit kritizalo megjegyzeseket. Nincs tabu tema, nincs kinos feszenges. … A konyvet melyseges hit es deru hatja at.
Irodalmi Jelen
A devai gyermekistapolo atyanak ahhoz is ritka erzeke van, hogy a hitbeli vitakhoz olyan logikus, szemleletes, mindennapi eletunkbol vett ervrendszert vonultasson fel, amelynek nyoman azon kapjuk magunkat: maris belefeledkeztunk az olvasasba. Azokban is kedvet kelt a hithez, akik maguktol nemigen hajlananak a vallasos szora.
Megyeri David (Magyar Nemzet)
A stilus rendkivul kozvetlen. Sosem gondoltam volna, hogy egy szerzetes leirhat olyat, hogy „na, akkor ezt te is jol megszivtad, Uram”. Pont az ilyenektol valik hihetetlenul emberkozelive, „eletszaguva” az egesz. Csaba testver beenged a maganszferajaba, ez teszi hitelesse az egeszet.
moly.hu
Felejtsd el az osszes felelmet, szorongast kelto teveszmedet Istenrol. Csaba testver megmutatja a szereto, minden hibaddal egyutt teged elfogado istenarcot.
libri.hu

Ar: 2 799 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.