A tuz es jeg vilaga – A Tronok harca es Westeros ismeretlen historiaja

Oldalszám: 328 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9789636354985


Ha a mult az eloszo, akkor George R. R. Martin mestermuve – korunk legnagyratorobb es legszorakoztatobb fantasyeposza – ra a garancia, hogy szeduletes lesz a bevezeto; es A Tuz es Jeg vilagaval vegre-valahara ez is megszuletett.
E gazdagon illusztralt kiadvany – amely tobb mint szazhetven eredeti festmenyt vonultat fel – a Het Kiralysag tortenelmet mutatja be atfogoan, izgalmas leirasokon at a hatteret azoknak a heroikus csataknak, keseru viszalyoknak es vakmero felkeleseknek, melyek A Tuz es Jeg dala es az HBO altal megfilmesitett Tronok harca esemenyeihez vezettek. A kotetet Martin tobbeves egyuttmukodes kereteben keszitette elo a kozismert rajongoi weboldal, a Westeros.org alapitoival, Elio M. Garcia Jr.-ral es Linda Antonssonnal – mivel talan egyedul ok ismerik olyan behatoan ezt a vilagot, mint fantasztikus kepzeloerovel megaldott alkotoja.
Ez a konyv osszegyujti a mesterek, septonok, magusok es dalnokok minden felhalmozott tudasat, de elmelkedeseiket es a legendakat is. Feloleli a Hajnalkortol egeszen a Hosok Koraig tarto idoszakot, az Elsok eljoveteletol Hodito Aegon erkezeseig, a Vastron megkovacsolasatol Robert felkeleseig es az Orult Kiraly, II. Aerys Targaryen bukasaig, mellyel kezdetet vette a Starkok, Lannisterek, Baratheonok es Targaryenek ‘jelenkori’ kuzdelme. George R. R. Martin kaprazatos univerzumanak kotelezo darabja, a A Tuz es Jeg vilaga annak ekes bizonyiteka, hogy a toll a kardok vihara kozepette is kitartoan szantotta a papirt.

Ar: 6 799 Ft