A satan bankarja – Isaac Bell nyomozo esetei

0
(0)

Oldalszám: 432 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155283772


CLIVE CUSSLER evtizedek ota szorakoztatja az olvasokat izgalmas es fordulatokban gazdag regenyeivel. A Dark Pitt-konyvek es az Oregon-aktak szerzoje ezuttal tortenelmi krimisorozattal jelentkezik, amelynek foszereploje egy igazi Sherlock Holmes-i figura, az okos es rendithetetlen kitartasarol hires ISAAC BELL detektiv.
1906-ot irunk. Ket eve kegyetlen buntenyek sorozata sujtja Amerika nyugati allamait, a forgatokonyv pedig mindig ugyanaz: egy titokzatos ferfi bemegy a bankba, kirabolja, hidegverrel meggyilkol minden szemtanut, majd nyomtalanul eltunik. A hatosagok nem nezhetik tovabb tetlenul a Satan Bankarjanak nevezett bandita pusztitasait, es bevonjak a nyomozasba Isaac Bellt, a ravasz es tehetseges detektivet.
A nyomozo hamar rajon, hogy a legelesebb eszu bunozovel all szemben, akivel valaha dolga volt. Tudasanak, helyes kovetkezteteseinek es osztonos megerzeseinek koszonhetoen azonban tobbszor is kozel jar ahhoz, hogy elfogja a gazembert es gyonyoru segitojet. De a sarokba szoritott ferfi durva ellentamadasba lendul, es a kocka fordul: a vadasz valik celpontta. Bell mar nemcsak a jatszma megnyereseert, hanem az eleteert is kuzdd

Ar: 2 966 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.