A Palatinus-domb lanyai

0
(0)

Oldalszám: 400 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9789634192268


Ket evvel azutan, hogy Augustus csaszar veres gyozelmet aratott Marcus Antonius es Kleopatra felett, diadalmenet elen ter vissza Romaba. Tavollete alatt meglehetosen furcsa tarsat talalt egyetlen gyermeke, Julia melle Szelene szemelyeben, aki a legyozott egyiptomi kiralyno es szeretoje lanya.
Augustus felesege, Livia argus szemekkel figyeli a rabizott Szelenet, akinek nehezere esik elfogadnia uj otthonat es szulei ellensegeit. A rokoni kapcsolat es a kioltott ver altal osszekovacsolt harom no Livia, Szelene es Julia Roma legfelso tarsadalmi retegenek veszelyes vilagaba kerul, minden egyes mozdulatukat politikai strategiak hatarozzak meg, es a legszemelyesebb donteseik is a csaszar kezeben vannak.
Roma erdekeben mindig el kell fojtaniuk a sajat vagyaikat, es az elore kijelolt szerepet kell jatszaniuk. Az elorelato Livia szamara ez a teljhatalmu ferjehez valo feltetlen huseget jelenti. Az elvhajhasz Juliara ugyanakkor elrendezett hazassagok varnak, mikozben meg kell tagadnia magatol a szerelmet es a testi vagyakat. Az arvan maradt Szelenenek pedig valasztania kell a bosszuvagy es a csaladjai gyilkosaihoz valo huseg kozott.
Kepesek vajon tulelni Roma halalos cselszoveseit, vagy magukkal ragadjak oket a vilag leghatalmasabb birodalmanak veszelyes aramlatai?

Ar: 3 128 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.