A lelek utja – Dr. Domjan Laszlo ajanlasaval

0
(0)

Oldalszám: 312 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155334962


‘Jo szivvel ajanlom ezt a muvet azoknak, akiket izgatnak letunk melyebb kerdesei.’ Dr. Domjan Laszlo
– Miert kell ujra es ujra visszaternunk ide, mi tortenik velunk eleteink kozott? – Mi donti el, hol es milyen testben fogunk elni, kik lesznek a csaladtagjaink? – Tenyleg mi alakitjuk a sorsunkat, vagy csak babuk vagyunk egy sakktablan? – Miert hagyja Isten, hogy ennyi szenvedes es gonoszsag legyen a vilagon? – Mi a lelki tarsak titka, letezik-e az orokke tarto szerelem? – Miert kovetjuk el eletrol-eletre ugyanazokat a hibakat? – Mi a megvilagosodas titka, hogyan erhetjuk el?
Te mit tennel, ha minden, amit szeretsz, ami ertelmet ad az eletednek – eltunne?
Egy tragikus balesetet kovetoen David Becker nyugodt, boldog elete darabokra hullik. A szerelmet elveszito, mely depresszioba zuhano ferfi csupan egy megoldast lat maga elott – az ongyilkossagot.
Azonban egy rejtelyes latogato felbukkanasa mindent megvaltoztat. Egy angyalszeru jelenes, egy ragyogo fenyleny siet David segitsegere. A ferfi lehetoseget kap, hogy bepillantson reg elfeledett multja arnyai koze, hogy megertse, miert. kellett ekkora csapast elszenvednie, s a fajdalmon keresztul meglassa az Elet orokke vibralo fenyet.
Hosszu, a tortenelem evezredeit felolelo utazasra indulnak, az Ut-ra, mely a legvaltozatosabb helyszineket, esemenyeket es elethelyzeteket eleveniti fel David elott sajat egykori eletei dramait, oromeit, s kinjait. A lelek utja egy szerelemmel, fajdalommal es megbekelessel teli tanito ereju tortenet, mely nem csupan okito jellegu, hanem hattereul es gyogymodjaul szolgal egy osszetort, haraggal es szenvedessel teli leleknek.
Az Ut a legsotetebb perctol a megvilagosodas orokke tarto fenyeig vezet…

Ar: 2 966 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.