A kemno

Ez a kiadvany e-konyv formatumban is elerheto!E-konyv valtozat

Regenyes tortenelem sorozat
Oldalszám: 456 oldal
Kotes: kemeny kotes
ISBN: 9789636438012


Egy polgarhaboru, amely egy nemzetet szakit kette, es egy no, aki az eletet es a jo hirnevet is kockara teszi egy nemes, a hazaja sorsat alakito cel erdekeben.
A virginiai Richmondban, a rabszolgatarto Del fovarosaban elo Elizabeth van Lew es csaladja mas, mint a legtobb helybeli. Meggyozodesuk ugyanis, hogy minden ember egyenlonek teremtetett, es melyen ellenzik a rabszolgasagot. Amikor szulo allamuk, Virginia 1861-ben az elszakadas, egyben a rabszolgasag intezmenyenek megtartasa mellett dont, es kitor a polgarhaboru, Elizabeth nem vart lepesre szanja el magat: a maga eszkozeivel az Unio ugyenek meg segiteset es a Konfoderacio mihamarabbi bukasat igyekszik segiteni. De mit tehet egy torekeny no az adaz, veres harcok kozepette? Elizabeth ugy dont, noi mivoltat, eszet es befolyasat felhasznalva megprobal az ellenseg soraiba ferkozni. Attol sem riad vissza, hogy kemkedessel felbecsulhetetlen erteku informaciot szerezzen az Unionak ha kell, egyenesen a Konfoderacio elnoke, Jefferson Davis irodajabol
Jennifer Chiaverini, a nagy sikeru Mrs. Lincoln varronoje cimu konyv iroja, a New York Times bestsellerszerzoje lebilincselo regenyeben egy nem mindennapi no igaz tortenetet tarja elenk, emleket allitva egy olyan asszonynak, aki batorsaga, hazafiassaga es embersege reven meltan valt az amerikai polgarhaboru nagy hosnojenek egyikeve.

Ar: 3 221 Ft