A hulyek sosem elegansak

Oldalszám: 279 oldal
Kotes: KEMENYTABLA, VEDOBORITO
ISBN: 9789634052418


Ez a kotet a divattortenelem elso stylistja, Giorgio Armani szavaibol, mondataibol, szentenciaibol allt ossze, azokbol a nyilatkozatokbol, melyeket egyedulallo nemzetkozi sikerszeriajanak evtizedei alatt Armani a vilagsajto legkulonbozobb organumainak adott.
Sosem szabokent vagy hagyomanyos ertelemben vett tervezokent fogta fel a munkajat, hanem a stilus, a jo izles felol kozelitett az oltozkodeshez. A divattorteneszek valoszinuleg ugy fognak ra emlekezni, mint aki kibelezte a ferfizakot. A kemenyitesek, valltomesek es vasznazasok nelkuli, jol szabott ruhadarab a vilagszerte hires Armani-stilus jelkepe. A lezserseg es az elegancia jegyeben alkotott kollekcioi klasszikusan szepek es izgalmasan modernek. Ruhait minden korosztaly, ferfi es no szivesen hordja es hordhatja akar evtizedeken keresztul is, mert nem mennek ki a divatbol. Olyasfajta oltozkodesi forradalmat robbantott ki Olaszorszagban, mint Coco Chanel Franciaorszagban.
A star system mechanizmusat is o inditotta el azzal, hogy meghoditotta es azota oltozteti a filmvaszon es a voros szonyeg sztarjait. Az Amerikai dzsigolo foszereplojenek, az akkor meg alig ismert Richard Gere-nek olyan kaprazatos ruhatarat tervezett, hogy amikor a randevura keszulo szepfiu kinyitotta a szekrenyt, a mozi kozonsege felmorajlott.
Kirakatrendezobol barminemu kepzettseg nelkul mara a vilag egyik leggazdagabb stylist-vallalkozojava lett, aki a szabomuhelytol az igazgatotanacsig, az otletektol az akviziciokig mindent szemelyesen felugyel. Szenvedelyei: munka, ingatlanok, macskak. Soha semmivel nem elegedett. A mai napig renduletlen szorgalommal dolgozik. Nyolcvanegy eves.

Ar: 3 391 Ft