A furdok reme

4.3
(15)

BERGER SZIMAT SZOLGALAT sorozat
Oldalszám: 127 oldal
Kotes: FULES, KARTONALT
ISBN: 9786158050708


Amikor Gerzson bacsi a strandon felejti a telefonjat, Pongrac keszseggel indul a segitsegere. Csakhogy rejtelyes okbol sorra zarnak be Budapest hires furdoi! Pongrac aljas osszeeskuvest szimatol, es a BerGer Szimat Szolgalat csapata akcioba lendul. Sikerul-e megfejteni a rejtelyt?Kinyitnak-e meg valaha a furdok? No es elokerul-e Gerzson bacsi mobilja?
Nyulasz Peter meses detektivsorozata egy budapesti magannyomozo iroda rokoni es barati tarsasaganak kacagtatoan humoros es fordulatos kalandjairol szol. A meses tortenet egyedi jellegzetessege, hogy foszereplo gardaja a kilenc magyar kutyafajtat jeleniti meg, es a tovabbi szereplok is valos kutyafajtak jellegzetessegeit viselik. Ezen felul a kalandok valos helyszineken jatszodnak, igy a sorozatban igy kiemelkedo szerepet jatszik a kepi vilag. Ezt Ritter Otto, animacios filmrendezo es karaktertervezo alkotta meg.
Elsodleges cel, hogy az elso olvaso gyerekek szamara egy-egy igazi konyv elolvasasanak oromet nyujtsa, valamint hogy a szorakoztato irodalmi elmeny mellett akar iskolai tanorakon is felhasznalhato tudast adjon at. A kotetek ezert sok keppel es nagy betumerettel keszultek, a sorozat megalkotasaban szakerto partnerkent a Tanitok Egyesulete is egyutt mukodott.

Ar: 1 444 Ft

Mennyire volt hasznos ez a könyv?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 4.3 / 5. Szavazatok száma: 15

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a könyvet.