Zafir egbolt

Oldalszám: 394 oldal
Kotes: papir / puha kotes
ISBN: 9789636355241


‘Varj ream, s en megjovok. Fordulj daccal el, ha altatjak osztonod, hogy: feledni kell’
A SZERELEM HATALMASABB, MINT A HABORU. EGY GYONYORU ES CELTUDATOS NO AZONBAN MINDKETTOT ELVESZITI. TORTENETE MEGOLDATLAN REJTELY MARADT EGESZEN MOSTANAIG.
2OOO: Az orosz-ukran hatar melletti erdoben egy masodik vilaghaborus harci repulogep roncsaira bukkannak. Ugy tunik, a fak kozott Natalija Azarova aszpilota – aki legtobbszor ugy nezett ki, akar egy pin-up lany – repuloje es maradvanyai hevernek. A no sorsat azonban tovabbra is homaly fedi. A Kreml allitasa szerint nemet kem volt, aki megrendezte a sajat halalat. A szerelme, Valentyin Orlov tabornok viszont sosem adta fel, hogy megcafolja a szovjet propaganda allitasat: kitartoan hisz Natalija husegeben. Lily, a fiatal ausztral no – aki egy szornyu tragediat kovetoen orosz csaladjanak hazajaba utazik – Moszkvaban probal felejteni es tovabb elni az eletet. Ot is lenyugozi Natalija tortenete, es amikor talalkozik egy idos novel, aki azt allitja, hogy ismeri a pletykak mogott rejlo igazsagot, Lily mindenkeppen utana akar jarni a rejtelynek.
EBBEN A TORTENETBEN TITKOK ES HAZUGSAGOK, A HALHATATLAN SZERELEM ES EGY VEGZETES ARULAS MUTATJA BE A BORZALMAKKAL TELI MASODIK VILAGHABORUS IDOSZAKOT, MELY VISSZAVONHATATLANUL OSSZEFONODIK A JELENNEL ES A REMENNYEL. LETEHETETLEN OLVASMANY.

Ar: 2 711 Ft