R. Kárpáti Péter: Élet az élet után – Halálközeli élmények Magyarországon

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789630979863
Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt.
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 240
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 500 g/db

Beszélgetés hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel – pro és kontra.
A halállal kapcsolatban nem csupán az életből való távozás tudata nehéz, de legalább annyira fájó a szeretetkapcsolatok visszavonhatatlan szétszakadása. De elgondolkoztunk-e valaha azon, hogy eltávozott szerettünk lelke, lénye tovább él-e, és ha igen, vajon mi történik vele?
"Mivel Magyarországon viszonylag kevés hiteles forrás érhető el e sokakat érdeklő és vitatott témakörben, úgy gondoltam, érdemes lenne utánanézni és közzétenni a lehető legtöbb ismeretet a halálközeli élmények jelenségköréről.
A filmsorozatban és az abból készült jelen kötetben igyekeztem objektíven bemutatni mindazt a tényanyagot, ami a legújabb tudományos magyarázatok, kutatási eredmények ismertetése mellett a magyarországi átélők eseteivel, orvostudományi és vallási szakértők véleményével, valamint ismert és szakmájukban elismert közéleti szereplők gondolataival bővítheti ismereteinket…" (R. Kárpáti Péter)

A kötetben megszólalnak: dr. Bárdos György neurobiológus professzor , Benkő László zenész , dr. Garamvölgyi László igazgató, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács , Jókai Anna író , dr. Keller Éva igazgató, Igazságügyi , Orvostani Intézet Molnár Piroska színművész , dr. Papp Lajos szívsebész , Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató , Réz András esztéta , dr. Székely László szívsebész , dr. Szűcs Ferenc teológus professzor , Vágó István, a Szkeptikus Társaság volt elnöke , dr. Vekerdy Tamás pszichológus…

… és az átélők.

Ár: 2 990 Ft