Molnár Ferenc "Caramel"; Szily Nóra: Caramel

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9789634470182
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 280
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 360 g/db

"Nem vagyok az a tipikus magyar híresség, aki könnyen és szívesen megnyílik mások előtt. Vannak olyan időszakai az életemnek, melyekről sosem beszéltem még. Senkit nem avattam be abba, milyen sok fájdalmat őrzök a gyerekkoromból; hogy tettem túl magam tizenévesen az öcsém tragikus elvesztésén; hogy és hol fordultam a zenéhez és kapaszkodtam a dallamokba, hogy elrepítsen egy általam kreált csodálatos világba.
Kissrác koromban nem tűzoltónak vagy űrhajósnak készültem, engem mások lelkivilága érdekelt – ha a hivatás jelentésével nem is voltam tisztában, de én pszichológus akartam lenni! A mai napig szeretem hallgatni mások történetét, a saját tapasztalatomra hagyatkozva igyekszem tanácsokat adni. Kapaszkodókat. A dalaimmal is.
Most viszont én beszélek majd. Hosszan, őszintén, nyíltan, tabuk nélkül. Megasztárról, szerelemről, pénzről, népszerűségről, zenéről, hitről, vágyakról. Ez is egyfajta terápia – nekem és talán az olvasónak egyaránt. Mert hiszem, hogy a törökszentmiklósi cigánytelep nyomorából induló, és ma már boldog és teljes életet élő családapa sztorija lehet tanulságos. Köszöntelek az elzárt övezetemben!" (Caramel)

MOLNÁR FERENC CARAMEL 1982. február 1-jén született. Tizenhét éves koráig a törökszentmiklósi cigánytelepen élt. Gyerekkorától kezdve dalokat fabrikált, de sokáig csak álomnak tűnt, hogy gondolatai, dallamai másokhoz is eljutnak. Betanított munkásként Budapesten dolgozott három műszakban, amikor 2004 őszén beadta jelentkezését a Megasztár 2 tehetségkutatóba. A közönség többsége rá szavazott – ő lett a győztes. A következő évben Fonogram-díjat kapott az év felfedezettjeként. Tizenkét év alatt hat albuma jelent meg. Első önálló lemeze, a Nyugalomterápia (2005) kétszeres platinalemez lett, ahogy később a Lélekdonor is (2010). Epicentrum (2014) című stúdióalbuma pedig aranylemez. Dalszerző, szövegíró, férj és apa. Felesége Szilágyi Szilvia, kislánya Szofi. Szenvedélyesen szereti őket és a hivatását.

SZILY NÓRA újságíró, pszichológus és executive coach. Pszichológia szakon végzett az ELTE-n, majd riporterként kezdett dolgozni a rádióban. 25 éve jelent meg először a televízió képernyőjén. Több ezer órányi televíziós és rádiós szereplés, sok száz mélyinterjú kötődik a nevéhez. Az Ők a nők című interjúkötet szerzője. Éveken át az X-Faktor lélekmentora. 2014-ben Tolerancia Díjat kapott. Az ítéletmentes kíváncsiság, a megértés és támogatás vágya vezérli. Értő figyelemmel elmélyülni helyzetekben, dilemmákban, életekben, sorsokban. Néhány éve kilépett a stúdiók világából, és továbbképezve magát ma már kommunikáció- és személyiségfejlesztéssel is foglalkozik. Előadásokat, szemináriumokat tart, melyekbe a tanult módszereken kívül szakmai tapasztalatait és élete esszenciáit is belerakta.

Ár: 3 999 Ft