Mergezo szulok – Hogyan szabaduljunk meg fajdalmas orokseguktol es nyerjuk vissza eletunket?

LELEK-KONTROLL sorozat
Oldalszám: 339 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155124358


Ki fogja be a szulo szajat, ki fogja le a kezet, ki allitja meg, amikor gyalazza, veri, kinozza, vagy eppen megeroszakolja gyermeket? Kik azok a mergezo szulok? Esetleg On is az aldozatuk volt, vagy meg ma is az? Netan ugy banik sajat gyerekeivel, ahogy Onnel tettek a szulei? Maganeleti kapcsolatai rendre kudarcot vallanak? Fel az intimitastol, vagy eppenseggel annyira ragaszkodik a partnerehez, hogy mindent elnez neki? Nehezen ervenyesiti az erdekeit, es gyakran meghatral vagy fellazad, ha ellenallasba utkozik?
Ezekre es meg szamos hasonlo kerdesre kap valaszt az olvaso ebben a vilagos, kozertheto konyvben, amely helyenkent megdobbento peldakkal illusztralja, milyen seruleseket okoz a gyerek lelkeben a destruktiv szuloi magatartas, es teszi a felnott embert – nemritkan egy eletre – a szulok rabjava.
A konyvbol azt is megtudjuk, hogy az ilyen gyermek, hogyan lephet ki a szulok arnyekabol es valhat meg karos oroksegetol. Az onismeret utjat jaro ember elengedhetetlen uti- es segitotarsa ez a bator, nyilt hangvetelu, mely egyutterzessel megirt konyv, amely a sorsforditas, a gazdagabb emberi kapcsolatok es a boldogabb, teljesebb elet lehetoseget kinalja fel az olvasonak.

Ar: 2 966 Ft