Jeff Abbott: Adrenalin

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155235504
Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 370
Kötésmód: puha kötés
Tömeg: 500 g/db

Sam Capra álmodni sem tudna magának boldogabb életet. A CIA nagy jövő előtt álló, fiatal ügynökeként Londonban dolgozik. Feleségével, Lucyvel első gyermeküket várják, van egy csodálatos otthonuk, és halálosan szerelmesek egymásba. Mindenük megvan – hogy aztán egyetlen pillanat alatt mindent elveszítsenek…
Egy napsütötte őszi reggelen az idillinek tetsző londoni hétköznapok váratlan fordulatot vesznek: Lucyt elrabolják, a fiatal ügynök pedig egy véres merénylet első számú gyanúsítottjává válik a CIA szemében. Miután sikerül megszöknie, Sam az idővel versenyt futva próbálja megmenteni elrabolt feleségét. Ám nincs könnyű dolga. Ahhoz, hogy közelebb tudjon férkőzni titokzatos és könyörtelen ellenségéhez, be kell épülnie egy nemzetközi bűnszervezetbe. Sam hamarosan rájön, hogy mindaz, ami történt, csupán a kezdete volt egy ördögi tervnek, és nincs más választása, hőssé kell válnia, ha meg akarja akadályozni, hogy ártatlan emberek tucatjai haljanak meg.

Jeff Abbott számos díjat nyert krimijeivel, az akció-thriller műfaj nagymesterének tartják. A világszerte milliós példányszámban elkelt "Adrenalin" a tizenkettedik regénye és egyben a Sam Capra-sorozat első kötete.

Ár: 2 940 Ft