Jakab László: A félelem

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Nyelv: magyar
ISBN: 9786155058554
Kiadó: Kornétás Kiadó
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 232
Kötésmód: ragasztott kartonált
Tömeg: 240 g/db

"A félelem! című mű nem filozófiai esszé, nem a politikáról, nem a vallási hitről, és nem is a magánvéleményemről, hanem a következményről szól." (Jakab László)

A sodró lendületű, izgalmas, napjaink aktuális társadalmi, politikai kérdéseit is feszegető kötet témáját jól érzékelteti a következő két idézet.

"…Úgy gondoltam, megnézem a földönkívüli kis szürkéket. Elmentem a sivár bolygójukra, ahol éppen egy csetepaté kellős közepébe kerültem. A hüllőszerű lények megtámadták a kis szürkék sivár bolygóját. Mind a két fél vadul villogtatta harci technikáját.
Információs csatornáikon keresztül azonnal felfedezték egymást, és a techniaki fortélyok látomásaival rohanták le ellenfeleiket. Mindkét fél úrjárműveikből mesterien, de gyűlölettől vezérelten lövöldözte és pusztította egymást.

…A titkos polgári, katonai és egyéb különleges szolgálatok nem a kormányok alá tartoznak, de a kormányaik felé van kötelezettségük. Vannak jogi és látszattörvények a kormányok kezében, de azok is és a titkosszolgálatok is, a titkos társaságok felügyelete alá tartoznak.
Melyik titkos társaság irányítja őket?
Szabályozva van, de egyben feladatfüggő is, végső soron teljesen mindegy, mert a titkos társaságok, a háttérhatalom irányító csapatának a felügyelete alá tartoznak. A háttérhatalmi erő irányítja a földi történéseket. Ennek a csapatnak a kezében futnak be a földi jelentések, az utasítást is tőlük kapják…"

Ár: 2 800 Ft