Babaetrend – 200 egyszeru es egeszseges etel gyermekunknek

GOMBOS KONYVEK sorozat
Oldalszám: 208 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9789639910669


‘Konyhatunder vagyok, legalabbis a ferjem szerint, megis gyakran teszem fel magamnak a kerdest: ma mit keszitsek csaladunk legvalogatosabb tagjanak, a gyereknek? Nem tagadom, sokszor tenyleg gondot jelent szamomra annak kitalalasa, hogy mi keruljon a kislanyom tanyerjara. Szerencsere Annabel Karmel, a babataplalas szakertoje teljesen levette a vallamrol az otleteles terhet. Olyan menukkel ismertetett meg, amelyek gyorsan elkeszithetoek, egeszsegesek es el lehet nyerni veluk az aprosagok tetszeset. A Babaetrend nagyobb gyerekeknek szant etelei pedig titeket is az asztalhoz csabitanak!’ (Gombos Edina)
A ‘Babaetrend’ 200 egyszeru es inycsiklandozo receptet tartalmaz kisgyermekunk es az egesz csalad szamara. De nem csak receptekkel segiti az anyakat. Minden eletkori szakaszhoz kulon heti menutablazat, idosporolo tippek, es bevezetesi tanacsok tartoznak. Ezekben az etelekben garantaltan nincs tartositoszer vagy egyeb adalekanyag, mert semmi sem lehet annyira egeszseges, mint amit mi, a magunk vasarolta osszetevokbol keszitunk a gyermekunknek.
Annabel Karmel Nagy-Britannia elso szamu babaetrend-szakertoje, 22 bestseller kotet szerzoje, aki maga is haromgyermekes edesanya. Konyve eloszor 1991-ben jelent meg Angliaban, es az azota eltelt husz evben bebizonyitotta, hogy az anyak legjobb tarsa a konyhaban, mindenhol a vilagon.

Ar: 2 966 Ft