Aldozat a viharnak – Navarra trilogia III.

NAVARRA TRILOGIA sorozat
Oldalszám: 432 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155334801


Legjobb spanyol regeny dijazottja. Az I. kotet A lathatatlan orzo 29, a II. kotet A csontok oroksege 12 kiadasban, a mostani kotet 7 kiadasban jelent mar meg. A sorozatot 33 orszagban adtak ki.
A trilogia befejezo reszeben a Pireneusok mondavilaga, egy szekta tobb evtizedes tevekenysege es alantas pszichologiai jatszmak teszik meg erdekfeszitobbe Amaia Salazar nyomozasat es csaladjanak tortenetet.
Egy asszony ertesiti a rendorseget unokaja hirtelen halalarol. A jelentes bolcsohalalrol szol, de a no gyanusnak tartja az apa viselkedeset: a ferfit letartoztatjak, amint megkiserli ellopni lanya holttestet. Az asszony egy gonosz magikus lenyrol beszel: az inguma az, aki lidercnyomast okoz es ellopja az ember eletet, mikozben alszik. A nyomozas kimutatja, hogy Navarraban rendkivul magas a csecsemohalalozas, de a gyermekek maradvanyait nem talaljak a sirokban. Amaia dobbenten tapasztalja, hogy a halalesetek a Baztan folyo volgyenek telepuleseihez kotodnek. Szembe kell neznie a videket rettegesben tarto buncselekmenyek valodi okaval, a szulok hallgatasa miatti tarsadalmi felhaborodassal es a kollegak bizalmatlansagaval.
Az esetet bonyolitja, hogy felbukkan egy, a fekete magiaval kapcsolatban allo titokzatos ferfi is, aki felborzolja Amaia lelket. A felderitesben az FBI mellett a katolikus szervezet, az Opus Dei is hadba szall. Ekozben iszonyatos hovihar zudul a volgyre, mely vegleg betemetni latszik az igazsagot.
A trilogia alapjan mar forgatjak a filmet.

Ar: 3 136 Ft