A V-mitosz Vallalkozas 2. – Van egy nagyszeru otleted, amibol viragzo vallalkozast akarsz csinalni? Ime a teendoid!

Oldalszám: 192 oldal
Kotes: PUHATABLAS, RAGASZTOKOTOTT
ISBN: 9786155030598


Ha tudni akarod a valaszt, a legendas kisvallalkozoi szakerto most mentorkent vezet a celod fele. Csokorba szedte tobb evtizedes uzleti tapasztalatait, es megosztja veled azt az idotlen modellt, amit barmilyen vallalkozas alkalmazhat barmikor, a vilag barmely – Mi a kozos nevezo, amellyel pontosan felmerhetsz egy uzleti elkepzelest? – Milyen kovetelmenyrendszerrel szembesulsz az indulaskor? – Melyek azok a teruletek, amelyeket minden vallalkozonak fel kell hasznalnia a vallalkozasa kialakitasahoz? – Mit tesz meg minden nagyszeru ceg, amit mas vallalkozasok utanozhatnak, azaz hogyan lehet a nagysagot klonozni?
Ezzel a konyvvel egy olyan ember tamogatasat kapod meg, aki tobb sikeres vallalkozonak nyujtott mar segitseget, mint a tiz utana kovetkezo guru egyuttveve.
TIMOTHY FERRISS, a 4 oras munkahet szerzoje Szamtalan uzleti konyvet olvastam mar, de ez erintett meg a legjobban. Ugy otvozi a spiritualitast a gyakorlatiassaggal, ahogyan semmilyen mas kotet nem kepes.
JACK CANFIELD, az Eroleves a leleknek szerzoje. Ez a tomor, jol szerkesztett konyv ertekes eszkozt ad a kezedbe az otleted megvalositasahoz, es elmondja, mi szukseges egy teljesen eredeti ceg felepitesehez.
PUBLISHERS WEEKLY A vallalkozas a legtobb ember szamara nyug es stressz forras. Valojaban viszont a legkreativabb es a legnagyobb kihivast jelento tevekenyseg, amit csak vegezhet az ember, raadasul kifejezetten szorakoztato is ha jol csinaljak.
Akarod jol csinalni? Kezedben a lehetoseg! Nincs tragikusabb, mint az olyan ember elete, aki megalmodott valamit, akiben ott el a becsvagy, de aki allandoan csak vagyakozik, remenykedik, es sosem ad lehetoseget az almanak, hogy megvalosuljon. Adj lehetoseget a sikernek, hogy bekovetkezzek! Rich DeVos, uzletember

Ar: 2 507 Ft