A selyemhernyo

Oldalszám: 503 oldal
Kotes: KEMENYTABLA, VEDOBORITO
ISBN: 9789636899493


Amikor a regenyiro Owen Quine eltunik, a felesege Cormoran Strike magannyomozohoz fordul. Eloszor azt hiszi, a ferje csak elvonult magaban valahova nehany napra (ahogy mar korabban is), es most azt szeretne, ha Strike megkeresne es hazahozna. De ahogy Strike nyomozni kezd, kiderul, tobb van Quine eltunese mogott, mint azt a felesege gondolta. Az iro epp befejezett egy keziratot, melyben vitriolos tollal megirt portrek szerepelnek szinte minden ismeroserol. Ha ez a regeny megjelenik, eleteket tehet tonkre – igy tehat nagyon is sokan lehetnek, akik szeretnek befogni a szajat. Es amikor ratalalnak a bizarr korulmenyek kozott brutalisan meggyilkolt Quine-ra, versenyfutas kovetkezik az idovel: meg kell fejteni, mi vezeti ezt a kegyetlen gyilkost – mert Strike ilyennel meg sosem talalkozott…
A selyemhernyo letehetetlen, fordulatokkal teli krimi, a Cormoran Strike-rol es eltokelt, fiatal titkarnojerol, Robin Ellacottrol szolo sorozat masodik kotete.
Robert Galbraith J. K. Rowling, a Harry Potter-sorozat, az Atmeneti uresedes, es az elso Cormoran Strike-regeny, a Kakukkszo szerzojenek iroi alneve.

Ar: 3 391 Ft