A Kaoszfattyu

CHERUBION FANTASY EXKLUZIV sorozat
Oldalszám: 444 oldal
Kotes: CERNAFUZOTT, KEMENYTABLAS
ISBN: 9786155228032


Persion eszaknyugati tartomanyaban elszabadult a pokol. Emberevo szornyeteg tartja rettegesben Veynor lakosait, ami nem csak megoli es meggyalazza aldozatait, de a husukbol is lakmarozik. Veynor baroja tekintelyes verdijat tuz ki a Rem fejere, szazaval erkeznek a szerencsevadaszok, kalandorok, am legtobbjuk orokre elvesz, mielott beszamolhatna arrol, mifele nyomot kovetett.
Nemelyek a hegyi falvakban bujkalo, Elfgyalazo neven elhiresult torpet, Storrit, a gerondari Kaosz-hadjarat veteranjat gyanusitjak a szornyusegekkel. Meg sajat lanya is ot vadassza verszomjas gnollfalkajaval. Varatlan fordulat hat, amikor kiderul, hogy a mogorva torpe maga is a Veynori Rem uldozesere indul, meghozza epp az addigi legadazabb ellensege felkeresere. Csupan egyvalaki van a csapataban, aki sejti, hogy mifele remsegnek – Yvorl fattyanak – a nyomaban loholnak…
Vagy talan meg o is tevuton jar?
John Caldwell & Dougal Glendower regenye fogja egybe a fordulatos es akciodus torteneteket, a titkokat, melyek Scyssath gyikisten mocsarvilaganak legsotetebb melysegeibe vezetnek.

Ar: 2 541 Ft